Do kraja maja ovim znacima slede odluke od kojih zavisi njihova sreca i dalja sudbina!

Do kraja maja ovim znacima slede odluke od kojih zavisi njihova sreca i dalja sudbina!

2024-05-10 0 By Admin

VAGA

Nemojte da se osecate lose, zbunjeno i nesigurno. Vreme je da budete spremni da razjasnite i svoja osecanja i razmotrite svoje mogucnosti.Vreme je za velike odluke jer niste spremni da idete drugacije.Moracete znati sta hocete,odmeriti snage  sta mozete i onda krenuti put nekih resenja.Nadjite prioritete.

 

SKORPIJA

Vasa sreca zavisi od vaseg ponasanja i vaseg gledanja na stvari. Po pitanju srece se osecate dosta lose jer niste svesni da vi kvarite svoju srecu. Nicim drugim, no svojim ponasaanjem, svojom nervozom i besom i inatom. Okrenite list i pokusajte da krojite srecu radoscu, osmehom i pozitivnom energijom. Uskoro bi sve moglo da vamse posreci.

 

STRELAC

Jedva da ste sreli  jednu osobu, a odmah se osecate spremnim da je osvojite po cenu svega. Nas savet je da ne zurite i da budete spremni da idete dan po dan i korak po korak.Ne pomisljajte odmah da je to vasa prava ljubav, bas kao ni to da necete imati sanse da je osvojite. Ne brzajte, vec pustite srca da ona rese  ono sto je do njih.

 

JARAC

Mozda ce ostatak meseca da bude vreme za vase zivotne odluke. Svesni ste da ih morate doneti, ali da ce vas one  povesti u bolje dane. Zato se ne plasite da donosite neke odluke po svojoj volji, a ne po tudjoj. Pokazite da ste vi kadri  da donosite svoje odluke, umesto sto pustate da drugi odlucuju u vase ime. Dugo ste to dopustali, sada je dosta!

 

VODOLIJA

Niste svesni sta vam se sprema, ali mozda slutite da vase srce oseca nesto. Svakako da je to nova dolazeca ljubav, a vi gledajte da je docekate.Bilo bi dobro da je docekate sa osmehom, jer neko vas odavno gleda i tajno vas voli. Radujte se sto vas  neko voli i sto vam zeli dati srce na dlanu. Vreme je da zaboravite na onog ko vam ga je slomio u proslosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Odavno se trudite da vam bude sve kako treba i da vase srce kuca u smeru  boljih dana. Dosta ste se odricali  u ime gdrugih, tesili kad je trebalo i bili podrska svima. Sada je vreme da vas neko podrzi u onome sto cete vi ucioniti za sebe.  Donecete odluke vezane za svoju dalju sudbinu. Budite kovac svoje srece koja ce vas uvesti u novo zivotno poglavlje.

Stranice: 1 2