Vreme ljubavi u mesecu Amorove strele:Koga ceka sjajan pocetak nove ljubavi?!

Vreme ljubavi u mesecu Amorove strele:Koga ceka sjajan pocetak nove ljubavi?!

2024-05-09 Off By Admin

VAGA

Budite mnogo otvoreniji sto se tice osecanja prema jednoj osobi. Mada vam se jako svidja, ne cinite nista, vec idete za obavezama. Nemojte da gusite svoja osecanja, jer ako nista ne preduzmete, ona ce nestati.

 

SKORPIJA

Pokazujete nekome da vam smeta i to je ocigledno. Samo vam jedno nije jasno, a to je zasto i koji je razlog vase netrpeljivosti? Mozda pred drugima pokazujete netrpeljivost, a u sebi gajite ogromne simpatije!? To ljubav u vama pocinje da zivi, i  vreme je da  je je ispoljite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ne mora sve da bude onako kako zelite, pa ne ocekujte bas neke povoljnosti. Sada krecete sa novim projektom i sve vam je posveceno obavezama. Bice svega pa i prepreka, ali cete se uspeti da izborite. I kao uvek, imacete cilj!

 

JARAC

Vasa sreca vas vodi ka putu uspeha i zahvalni cete biti svima. Naravno da je bio vas rad najzasluzniji, ali i vasa volja i upornost. Posto cete slaviti radne pobede, vreme je da slavite i nove ljubavi. Moracete da poradite na polju emocija.

 

VODOLIJA

Necete moci da shvatite da je pravo vreme za promene. Neke vec osecate i oko sebe, ali i u svome srcu. Osecate da gajite velike simpatije prema jednoj odredjenoj osobi. Vreme je da ih pokazete i usmerite na pravu adresu.

 

RIBE

Samo napred i u orgnizaciji i u svemu drugome. Vi znate da se organizujete i da idete za svojim ciljem i svojim prioritetima. Znate da okrenete list i krenete dalje kada nesto ne ide kako treba. Imacete zamrsenu situaciju u kojoj cete morati doneti definitivne odluke.

Stranice: 1 2