Sreda,cetvrtak,petak:Rak zeli mirnu luku,Device se bore sa bolom,Vagama kasno za kajanje…

Sreda,cetvrtak,petak:Rak zeli mirnu luku,Device se bore sa bolom,Vagama kasno za kajanje…

2024-05-07 0 By Admin

VAGA

Niste reagovali na vreme i sada je  kasno za kajanje. Nista posebno ne mozete uciniti da vratite vreme. Vreme se ne vraca, niti se izgubljene sanse mogu ponoviti. Za sve sto ste propustili,  sada je kasno za kajanje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

SKORPIJA

Niste svesni sta vas ceka i sta cete dalje da cinite. Od vas se ceka da postupite drugacije nego do sada. Sansu koja vam se ukaze morate da iskoristite, jer se nece vratiti. Zato se okrenite konkretnim stvarima.

 

STRELAC

Budite odlucni da sledite svoje srce i da se ne zaustavljate. Ono sto je u njemu pokazite i nemojte da gusite svoje emocije. Vreme je da kuca za jedan poseban lik. Ali i da tu osobu naterate da njeno srce kuca za vas.

 

JARAC

Onaj koji vas voli morace da vam to i pokaze. Ocekujte da ce vam se ovih dana posreciti. Ako ste na dobrom putu, pokazite da cete uciniti sve da pospesite svoja osecanja i doprinesete vezi.

 

VODOLIJA

Kajanje vas stize zbog nekih izgovorenih reci o kojima niste razmisljali. Nemojte sada da analizirate svoje postupke, jer vam nece vredeti. Vreme je da kontrolisete  svoje reci i ne brzate sa njima. Njihov odjek ce razocarati jednu osobu.

 

RIBE

Znate sta vam je ciniti, pa idite za svojim obavezama. Vreme je da budete vredni i odlucni, i da znate koji vam je cilj. Odredite prioritete za dalje, i znajte njihov redosled. Pazite da sve ide po redu i po vaznosti.

Stranice: 1 2