Ovan:Ne govorite mu da nesto mora jer nece hteti iz inata!

Ovan:Ne govorite mu da nesto mora jer nece hteti iz inata!

2024-05-07 Off By Admin

Ovan je prvi znak zodijaka. I samim tim, ni ne cudi sto je mnogo uspesniji od ostalih, ali moramo da kazemo da je ovo znak koji je u stanju da se bori za ono sto zeli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ukratko receno, ovan zna sta hoce, ali je neko ko ne ocekuje da mu bilo ko, bilo sta pokloni. Za sve sto jeste, za sve sto ima, ovan se licno bori i jako je ponosan na sebe zato sto je takav kakav jeste.

Ovan ima petlju da kaze istinu, cak i ako zna da ce ta istina  nekome da slomi srce. Ali, bas zato sto prica istinu, on zeli da istinu i cuje, i to je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu i to da je ovan znak koji odlicno zna kada je vreme da se okrene i ode, a kada treba da se za nekoga, ili za nesto bori.

On zahteva postovanje. Zaista ga zasluzuje, i u to nema nimalo sumnje. Imati nekoga kao sto je ovan znaci imati nekoga ko ce voleti, ceniti, nekoga ko ce dati sve, ali biti u stanju sve i da uzme. To je ono sto moramo da kazemo. Jer nema nimalo sumnje da je ovan zodijak koji je spreman da istraje u svemu sto naumi ali i da dobije to sto zeli, na posten, iskren nacin.

Dalje, vazno je da kazemo da je ovan neko ko ceni i voli zivot, i ko ume da uziva u njemu.

On ume da bude jak bas onda kada je najteze, ali i da stegne srce i da ode, cak i kada nekoga voli najvise na svetu. Jer, kada ga cene-ceni i on njih,  a kada mu slome srce… Itekako ume i zna da vrati na isti nacin. Mada vazi za zodijaka koji prasta vise od svih.

Stranice: 1 2