Dani do kraja sedmice:Astro desavanja do 13.maja za sve znakove zodijaka!

Dani do kraja sedmice:Astro desavanja do 13.maja za sve znakove zodijaka!

2024-05-07 Off By Admin

 VAGA

Ljubomora moze da vam napravi velike probleme. Vazno je da se fokusirate na ono sto zelite. Ali, i da shvatite da je mnogo toga sada na vama. Da ste voljeni, da je sve do vas, i da bez razloga sumnjate u nekoga ko je oduvek fer i ko ima iskrene namere.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Nemojte da dozvolite da vam neko prica kako cete ziveti. Da vam neko kroji zivot. Slede vam dani tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Pustite da vas vase srce vodi.

 

 STRELAC

Do kraja ove sedmice sledi niz promena. Ali, vazno je da kazemo da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Ljubav moze da usledi u vasem zivotu i da konacno dobijete ono o cemu ste mastali.

 

JARAC

Vi sve na svetu mozete kada ste voljeni. Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska, oslonac, rame  za plakanje. Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti.

 

 VODOLIJA

Ovo je period promena.Period kada cete moci da kazete da su se neke zelje ostvarile. Do kraja  ove sedmice ce sve biti  moguce, ali moramo da kazemo da ne treba da marite za tudja misljenja vec da zivite svoj zivot.

 

 RIBE

Do kraja ove sedmice cete biti znak koji ce dobiti ono sto je zeleo. Sledi vam prava sreca. Ovo se pre svega odnosi na polje karijere. Naporno cete raditi, ali ce vam se i vratiti dobro dobrim. Mislite o tome.

Stranice: 1 2