Horoskop za narednih 15.dana:Rak zadovoljan,Vaga donosi odluke,Jarac srecniji nego ikada pre…

Horoskop za narednih 15.dana:Rak zadovoljan,Vaga donosi odluke,Jarac srecniji nego ikada pre…

2024-05-06 Off By Admin

VAGA

Smatrajte da je ovo period kao po vasoj zelji. Naredni dani ce biti dani zaodluke i slobodno ih donositer.  Pokusavajte sve sto mislite da je ispravno, ali i sto je moguce. Taman ste mislili nesto, pa eto da misli sprovedete u delo. Narednih dana ce sve biti moguce.

 

SKORPIJA

Volite da znate sta se desava oko vas i budno pratite zbivanja. Uskoro cete biti iznenadjeni necim sto cete cuti. Ipak, kada shvatite da je to istina, nece vam biti lako. Prica dokonih ce vas jako zaboleti, bez obzira sto ste se pravdali da vam nije stalo do tudjeg misljenja.

 

STRELAC

Vasa ljubav je velika kada volite, ali  ne zelite nikome dati laznu nadu. Neko vam je stalno za petama i osecate da vas prati sa namerom. Od vas se ocekuje da budete spremni da se upustite u emotivnu vezu. I jasno date do znanja jednoj osobi da niste ravnodusani.

 

JARAC

Vreme je da dodje i vasih pet minuta srece. I da ne poverujete, ovo ce biti dani kada cete biti srecniji nego ikada pre. Za sve cete biti zahvalni osobi koja ce vas zivot obojiti lepim bojama i u vas zivot donosi srecu. Neslucenu srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Vazno je da tolerisete i paznju i postovanje jedne osobe, i da joj uzvratite istom merom. Vase srce jos uvek nije spremno da se deli. Verujte da cete morati znati da se  usaglasavate sa onom kojoj se dopadate. Ako ste mnogo razlicitih misljenja, nista od veze. Ali postovanjem uzvratite kao covek coveku koji to i zasluzuje.

 

RIBE

Zelite da vam se okrene  jedna osoba, a da li cete uspeti? Srce vam se pokusava otrgnuti od vas i krenuuti za nekim.  Nemojte da krijete da ste zaljubljeni i da zelite jednu osobu  pored sebe.  Zaljubili ste se ali prevalite to vec jednom i priznajte otvoreno svoje namere.

 

Stranice: 1 2