Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Evo sta donose tri dana koja su pred nama!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Evo sta donose tri dana koja su pred nama!

2024-05-04 0 By Admin

VAGA

Moramo da kazemo da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac i podrska, i rame za plakanje. Mislite o tome. Vazno je da se posvetite sebi i da znate da postoji neko ko vas voli. Sve ostalo je sada samo na vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Samo nemojte odustajati od emocija. Postoji neko ko zeli svim srcem da  vam dokaze da vas voli. Samo ostanite ono sto jeste i idite korak u korak ka svom cilju. Iznenadjenja tek slede.

 

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani kada cete morati da donesete neke odluke. Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od  onog sto naumite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu i sreca itekako moze da vas pogleda ako oprostite…

 

JARAC

Bitno je da znate sta je ono sto zelite jer vas cekaju neke velike odluke. Vi ste neko ko je jako voljen i ko ima u svojoj blizini osobu koja o vama mnogo misli. Samo vi znate hocete li toj osobi dati sansu ili ne. Razmislite o svemu jer su cuda svakako moguca.

 

 VODOLIJA

Konacno su pred vama dani za srecu. Samo ostanite ono sto jeste. Vi ste neko ko ima stav i ko je spreman da bude borac kada mu je do necega stalo. Niste ni svesni koliko vas lepih stvari ceka. Razmislite o tome.

 

 RIBE

Moramo reci da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bdue oslonac i podrska i rame za plakanje. Samo ostanite ono sto jeste. Postoji neko ko ce vam biti oslonac i podrska na svaki moguci nacin.

Stranice: 1 2