Naredna sedmica donosi upozorenja na moguca razocarenja ovim znacima!

Naredna sedmica donosi upozorenja na moguca razocarenja ovim znacima!

2024-05-03 Off By Admin

VAGA

Pokazite da cete doneti vazne odluke i da cete osvetlati savest. Jednoj skorpiji ce vasa odluka da zasmeta, ali cete se voditi istinom. Nije vas briga kome ce smetati i ko ce u vasoj odluci videti razocarenja.

 

SKORPIJA

Budite svesni da morate da se uozbiljite, i ucinite to ovih dana. Svoju ozbiljnost cete moci pokazati tako sto cete otvoriti jednu temu koju ste izbegavali so sada. Ovo su dani vasih znacajnih odluka.

 

STRELAC

Zaljubljujete se u nekoga i srca vas tera napred. Mada ste u velikom poslu ne smete da zanemarite svoja osecanja. Mada vas teraju obaveze, ipak nadjite vremena da se sretnete sa tom osobom. Vreme je za susret oci u oci!

 

JARAC

Budite spremni na neka odricanja, ali i na vecu zainteresovanost. Morate da pokazete interesovanje za sve sto vam se desava i sto radite. Neko vas posmatra i nemojte u njegovim ocima da budete  bezvredni.

 

VODOLIJA

Mozda ce vam jedna bliska osoba okrenuti ledja i to ce biti za vas razocarenja. Na to gledajte kao na nesto sto nije ni prvi, ni poslednji put. Ovo ce biti dani da pokazete koliko ste jaki. I uprkos svemu, da se ponasate spremnim da se mirite sa cinjenicama.

 

RIBE

Samo napred i ne brinite za posao, kao ni za sve drugo. Vi ste razumna osoba koja svoj zivot drzi pod kontrolom. Vi mozete sve, ali samo svojom cvrstom voljom i svojim razumevanjem. Dobar ste organizator i tako nalazite vremena za sve.

Stranice: 1 2