Naredna tri dana ce biti dani lazne nade i bolnih istina!

Naredna tri dana ce biti dani lazne nade i bolnih istina!

2024-05-03 Off By Admin

VAGA

Brojne obaveze su pred vama i nece vam biti lake. Ipak cete se radovati i truditi da se pokazete u punom sjaju. Vreme je da one koji sumnjaju u vas, uverite da ste na visini zadatka.

 

SKORPIJA

Niste spremni da se upustate u ponovnu vezu sa jednim lavom. On se premislja sta uciniti, ali zalud, nista ne cini. Udaljite se od njega kako biste ga naterali da se opredeli sta ce da cini i je li mu stalo do vas.

 

STRELAC

Niste spremni da se oduprete  svojim osecanjima, a upozoreni ste na moguce razocarenje. Neko vam se dopada, ali niste svesni da li bi vas i pogledala. Saznali ste da ima nekoga, ali zelite pokusati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Spremno cekate da vam se  povere neki radni zadaci. Bicete u prilici da  se dokazujete i to ce vas radovati. Tako cete biti puni radnog elana koji ce vas nositi. Vecina ce ih odmarati dok vi budete radili. I nece vambiti tesko.

 

VODOLIJA

Ponasate se zbunjeno i izgubljeno u zadnje vreme. Vasi bliznji se pitaju zasto, ali im ne dajete odgovora. Pravo je vreme da pokazete neki odredjen znak da ste zaljubljeni i razocarani. Podelite svoju tugu sa nekim.

 

RIBE

Neka ovo budu dani za vas odmor i predah, jer radite previse. Vreme je da se  malo opustite jer ste u zadnje vreme preumorni. Imacete prijatno drustvo u kojem cete upoznati  jednu osobu. Od tog susreta, vase ce srce poceti svoju pricu. Pricu ljubavi kakvu niste dugo imali.

Stranice: 1 2