Majska carolija moze da pocne Skorpijama i Lavu,a Vagama i Vodoliji se okrece tocak srece…

Majska carolija moze da pocne Skorpijama i Lavu,a Vagama i Vodoliji se okrece tocak srece…

2024-05-02 Off By Admin

VAGA

Vreme je da se okrene tocak srece i vama i da se radujete. Vasa ljubav prema jednoj osobi ce da plane, i bice obostrana. Tako ce se i vama desavati carolija majskih ljubavi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Do sada je bilo kako je bilo, a od sada je red da se okrene tocak srece. Vreme je da se radujete jer ste do sada dosta tugovali. I ako do sada niste imali vezu sa srecnim krajem, sada cete je imati.

 

  STRELAC

Budite odlucni da se usmerite napred i da se zna sta cete dalje. Pred vama je odluka koju ce podrzati vama bliska osoba. Vreme je se okrenete onoj koja vas ceka i koja vam je podrska uvek i u svemu. Uzvratite joj.

 

JARAC

Od vas jedna osoba prosto bezi i nikako da se usmeri  ka vama. Vreme je da joj pokazete da ste zainteresovani za nju. Misli da ste avanturista i zato bezi, ali nije ravnodusna. Zato budite jasni i konkretni u svojim namerama.

 

VODOLIJA

Tocak srece ce vam se okrenuti na bolje i to ce biti cas da pocne carolija. Radujte joj se i budite odlucni da podrzite svoje srce. Ono ce vas voditi pravim putem jer samo srce oseca koji ce put biti pravi i za vas.Mozda krenete u smeru jedne ribe.

 

RIBE

Niste spremni za nove korake, posebno ne za promene. Vreme je da prihvatite cinjenice i da krenete dalje. Jedna osoba vas drzi u corsokaku i nikako vam neda napred. Vreme je da joj se oduprete  i da krenete iz mesta. Svaka bi vam promena dobro dosla.

Stranice: 1 2