U novoj sedmici aprila:Lav dobija ono sto zeli,a nekoga stize kajanje!

U novoj sedmici aprila:Lav dobija ono sto zeli,a nekoga stize kajanje!

2024-04-21 Off By Admin

VAGA

Konacno je doslo vreme da se okrene kolo srece. Ovo ce biti dani za velike stvari. Upoznacete nekoga ko ce vas voleti iskreno. Nemojte odustajati od svojih zamisli i snova. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje. Ostalo je na vama.

 

SKORPIJA

Samo budite fer. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Sve ce biti moguce u danima pred nama ali je vazno da kazete istinu. Ako postoji neko do koga vam je stalo sada je pravo vreme da ucinite prvi korak.

 

STRELAC

Jasno vam je gde ste pogresili i u ovoj sedmici ce vas stici kajanje. Necete moci nista da promenite jer prosto nije do vas. Ma koliko da vi nekoga voleli, nije do vas, ta osoba prosto nije vredna da cinite sve za nju. Fokusirajte se na ono sto zelite.

 

JARAC

Moramo da kazemo da je ovo prilika da vam krene na bolje. Da upoznate nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin. Sreca je tu, a vi konacno iskreno srecni. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ovo ce biti dani za velike stvari. Jednom raku je stalo do vas i spreman je da se za vas i vasu ljubav bori. Odluka je na vama ali je cinjenica da je ta osoba iskrena i da bi mogla da vas usreci na jedan poseban nacin. Da vam u svemu bude podrska.

 

RIBE

Ljubav je vase drugo ime. Cini se da je ovog puta sve moguce ali nemojte davati nikome laznu nadu. Ako vam prijaju samoca i sloboda znajte da u tom slucaju treba i da uzivate u njima. Imate parava na to. Da ugodite sebi.

Stranice: 1 2