Od sutra ce ovaj zodijak da bude car nad carevima-moci ce sve sto hoce!!

Od sutra ce ovaj zodijak da bude car nad carevima-moci ce sve sto hoce!!

2024-04-18 Off By Admin

VAGA

Jasno da  su vasa osecanja drugacija nego ranije. Ako nista drugo, sada bar niste zbunjeni  i tacno znate sta hocete. Vodjeni srcem i cistom ljubavlju, od vas se ceka da samo izrazite ljubav.

 

SKORPIJA

Imate more planova i obaveza, ali vam je opet prioritet  jedna osoba. Pazite kako nastupate sa recima, i budite oprezni da je ne povredite. Od vas se ceka da budete razumni i da jednu osobu privucete sebi, umesto sto je ponasanjem terate od sebe.

 

STRELAC

Znate da se mozete osloniti na jednu osobu jer su osecanja obostrana. Ipak sto se tice osecanja, necete se odmah odati. Vreme je da budete spremni za neko vreme, ali za sada jos uvek cekate na drugu stranu.

 

JARAC

Svesno ulazite u rizik da budete povredjeni. Vec se zaljubljujete u osobu koja je u vezi sa drugim. Zelite da istrajete u osecanjima i da vas nista ne moze spreciti da se borite i izborite za tu ljubav.

 

VODOLIJA

Vec ste bili zauzeti danima i sada je red da pokazete vise paznje lavu. Svestan je da moze racunati na vasa osecanja. Ipak ste jedno vreme zapostavljali oecanja i sada je vreme da mu odate i postovanje za strpljenje.

 

RIBE

Vreme je da znate sta vas ceka i da znate na cemu ste. Sa jednom osobom ste spremni da se upustite u emotivnu vezu. Za sada oboje nosite teret zabranjene ljubavi. I vreme je da znate sta vam se moze a sta ne, ali cete se boriti da se izborite.

Stranice: 1 2