Strelac donosi odluku,Jarac nikada srecniji,Vodolija jako iznenadjena…

Strelac donosi odluku,Jarac nikada srecniji,Vodolija jako iznenadjena…

2024-04-14 Off By Admin

VAGA

Konacno su pred vama dani za promene. Jednom lavu je iskreno stalo do vas, i voli vas kao sto vas niko nije voleo. Ukoliko mu date priliku da vas usreci, on ce biti neko ko ce uciniti sve za vas. Svakako da je ovog puta sve moguce kada ste vi u pitanju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Nemojte ocekivati cudo. Uzivajte u onome sto imate i u onome sto sledi. Bice ovo jako lep period i sreca je konacno tu. Ali, isto tako, morate da naucite da uzivate u onome sto imate, i da za promenu malo cak i smanjite ocekivanja. Nekome je stalo do toga da vas usreci.

 

STRELAC

Vi morate da donesete odluku. Neko iz vase proslosti zeli sa vama jos jednu priliku. Jasno je da ni sami ne znate sta je ono sto hocete. Jedan deo vas zeli da nastavi tamo gde je stao, a drugi se plasi da ce ponovo biti razocaran i povredjen. Mislite o tome.

 

JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska. Samo pustite da vas vodi vase srce. Itekako je moguce da ce neke zelje da  se ostvare. I da konacno budete istinski srecni.

 

VODOLIJA

Vazno je da ne ocekujete cudo. Morate malo da smanjite svoja ocekivanja. Ali jasno je da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Ta osoba je iskrena i sve ce da ucini samo da vam bude blizu. Nema sumnje da vas sa njom cekaju iznenadjenja.

 

RIBE

U narednim danima cete morati da donesete odluku. Neko ce biti spreman da vas voli na pravi nacin i usreci, ali da bi doslo do nove ljubavi morate prvo da precrtate proslost… Da krenete dalje jer srecu zasluzujete.

Stranice: 1 2