Ponedeljak,utorak,sreda:Nezaboravni dani cekaju bas ove zodijake!

Ponedeljak,utorak,sreda:Nezaboravni dani cekaju bas ove zodijake!

2024-04-14 Off By Admin

VAGA

Vodi vas vase srce i tek ce vas povesti ka jednoj skorpiji. Bili ste ubedjeni da vas nikada nece ni pogledati. Tek cete oboje biti iznenadjeni koliko ste slicni. I kao rodjeni jedno za drugo.

 

SKORPIJA

Mada ste krili da vam se dopada jedna vaga, tek cete se uveriti da vas nesto veze. To ce vas jako radovati jer slede osecanja za koja niste verovali. Otvorice svoje srce i tako vam ove dane uciniti da budu nezaboravni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Idite vi napred i obavljajte sve svoje obaveze. Ona koja vas voli, ona vas i razume i nije kao neke druge. Zato se okrenite vodoliji koja je prava osoba za vas. Vec dugo vas gleda i tolerise sve vase obaveze i sve vezano za vas.

 

JARAC

Nikome se nemojte dodvoravati ovih dana, vec cinite sta vam je volja. Jedna osoba ne vidi vas trud, pa je vreme da okrenete novi list. Vreme je da ugodite samo sebi, a ne drugima. Ovo je vreme da mislite na sebe.

 

VODOLIJA

Dugo vam se svidja jedan strelac, a on je sa drugima. Vreme je da vas primeti jer vi ste jedina prava osoba za njega. Prijatelj koji uvek sve razume i sve tolerise. Osvojicete ga konacno!

 

RIBE

Budite odlucni da znate sta vam je ciniti i sta je prioritet. Ne morate samo da radite i da trcite. Malo se posvetite svome drustvu i sebi i budite spremni da ostvarite i neke svoje licne ciljeve.

Stranice: 1 2