Karma stize na naplatu:Ovog znaka ce nagraditi,a jednog stize bolno kajanje!

Karma stize na naplatu:Ovog znaka ce nagraditi,a jednog stize bolno kajanje!

2024-04-14 0 By Admin

 VODOLIJA

Karma postoji, iako vi sada mozda sumnjate u to. Vi u dubini svoje duse znate gde ste pogresili, i znate da ste nekome  slomili srce. Jasno vam je da ste bili voljeni, da ste imali nekoga ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze ali vama je bilo malo. E sada vam jedino ostaje kajanje, jer ce doci do toga da se uverite da je ta osoba srecna. I tek onda kada saznate da je ona krenula dalje, i da konacno ima nekoga ko je voli onako kako ona zasluzuje, vi cete shvatiti koliko ste pogresili. Ne mozete bas nista da uradite kako bi ste to sprecili. Vreme niko od  nas ne moze da vrati.

Kada ne cuvamo ono sto imamo, onda to izgubimo, a obicno prekasno shvatimo koliko je to vredelo. Ako ste nekome slomili srce-sada je vreme da neko slomi vase. Karma postoji, karma nikada nikoga ne zaobilazi. I vi cete to shvatiti na bolan nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  STRELAC

Moramo da kazemo da ce naredni period biti jako zanimljiv, ali za vas ce biti na pozitivan nacin. Itekako je moguce da ce doci do toga da se konacno ostvare vase poslovne zelje. Ukratko receno, mnogi strelcevi ce dobiti mogucnost da napredujete na polju karijere. Bas kao sto ste oduvek zeleli da napredujete, sada cete i moci. Karma postoji, vi ste neko ko je predugo mislio na druge, cinio drugima… Sada je konacno doslo vreme da se i vama dese lepe stvari. Zasluzili ste ih.

Stranice: 1 2