Burni dani do polovine maja nekome donose slomljeno srce,ali i fantastican pocetak!

Burni dani do polovine maja nekome donose slomljeno srce,ali i fantastican pocetak!

2024-04-14 Off By Admin

Burni dani do polovine maja nekome donose slomljeno srce, ali nekome i fantastican pocetak novog meseca!

OVAN

Ucinili ste sve sto ste mogli i sve sto je bilo do vas. Sada samo cekate da se vide rezultati vaseg napornoga rada. Nadate se da cete ostati na lestvici sopstvenog ispeha i da cete moci da se posvetite sebi.

 

BIK

Jednostavno, uskoro slede prelepi dani za vas. Sa jedne strane i da ostane ovako, imacete razloga da slavite. Sa druge strane ocekujete da cete dobiti novo radno mesto jer ste se zalagali. U tom biste slucaju imali dupli razlog za slavlje i radost.

 

BLIZANCI

Vasa je sreca da mozete da se vodite danima koji slede. Uspesni u svemu do sada, moci cete i da se malo odmarate. Zasluzili ste, mada ste se i napatili dok ste ostvarili svoje mesto pod suncem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Izludjuje vas jedan bik i nikako da se pomirite sa time. Brine vas njegova nemarnost i to sto se ponasa kao razmazeno dete. Jednostavno ce jednim postupkom  da vase srce ucini da bude slomljeno. I vi tu ne mozete promeniti nista!

 

LAV

Vasa prica je da morate da idete napred, ali ne morate uvek po svome. Ucinite nesto da istolerisete jednu osobu. Pruzite joj osecaj podrske i razumevanja, jer uvek gledate sebe.Stavite svoju ljubav ispred svoga ponosa.

 

DEVICA

Dajte srce onoj koja vas podrzava i bez obzira na sve vase greske. Odavno vas razume u svemu, pa i vi razumite nju. Vec dugo vremena ste je ignoirisali, ali je vreme da shvatite da je vredna i vase paznje, kao i vase ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2