Rak:Znak koji ima najvecu dusu i najbolje srce u zodijaku!

Rak:Znak koji ima najvecu dusu i najbolje srce u zodijaku!

2024-04-13 Off By Admin

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je rak cist dokaz da postoje osobe koje su rodjene za ljubav, a on je bas takav.

I na polju posla je jako predan i odgovoran. On zapravo ne moze da zamisli da nema dovoljno novca za normalan zivot. Da u tom smislu od nekoga zavisi. Rak je osoba koja ce naci nacina da se izbori da resi probleme. To znaci da je ovo neko ko ce biti predan poslu. I da, ovo je znak koji  ce sve sto radi, raditi casno i posteno. Nema problema sa tim da isprlja svoje ruke od posla koji je tezak ali ce mu obraz uvek biti cist. I najvaznije od svega je to da on nema problem sa tim da se suoci sa karmom. On zna da nikome namerno nije naneo bol. Da nikome nije namerno slomio srce.

Ovo je znak koji se bori za to da uzme od zivota ono sto mu se daje ali je neko ko ce naci nacina da bude srecan tako sto ce dobiti ono za sta se izborio.

I nikada nece ocekivati od drugih da mu pomognu, ako nije on njima pomogao. Naravno, ovo je neko ko tacno zna sta hoce, i ko od toga nikada ne odustaje. No, sve sto radi… Casno i posteno radi,a  to mogu samo najbolji.

Stranice: 1 2