Rak:Znak koji ima najvecu dusu i najbolje srce u zodijaku!

Rak:Znak koji ima najvecu dusu i najbolje srce u zodijaku!

2024-04-13 Off By Admin

Rak je znak koji bas nikada ne odustaje od toga da cini srecnima one koje voli. I da, to vrlo cesto skupo kosta, jer on sam ponekad pati i ispasta. No, to je rak…

 

Rak je znak koji je sam sebi oduvek i zauvek na zadnjem mestu. Ovo je znak koji uvek pokusava da usreci one koje voli. Da je svima oko njega lepo, da su svi srecni, jer ne moze on biti srecan ako pate oni kojima je darovao svoje srce.

Ovo je znak cija ljubav je nesto sto ne moze da se zamisli, ali je nesto sto je vredno ljubavi, emocija, prave ljubavi. Ovo je znak koji ce naci nacina da u svemu bude podrska i oslonac i da voli kao niko na svetu. Moramo reci da je rak dokaz da postoje osobe koje se razlikuju od svih ali koje se vode time da im je dobrota na prvom mestu.

Niko na svetu ne ume da prasta kao rak. Ovo je znak koji se nikada ne moze umoriti od toga da veruje u bolje sutra. On cak i za osobu za koju svi kazu da je najgora na svetu moze da se nada da ce postati najbolja. I dace i drugu, i trecu, i petu sansu, zato sto veruje da svi na svetu mogu da se promene.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je znak kojeg ne zanimaju kratke veze, avanture, niti zabava. Moze se reci da je jedini znak u zodijaku, osim blizanca, koji jako rano stupa u bracne vode. To je zato sto on zeli da voli, zato sto hoce da bude voljen. Da ima kraj sebe nekoga ko ce ga voleti iskreno, biti mu oslonac i podrska i rame za plakanje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2