Bivsa ljubav ovih zodijaka, postace njihova poslednja ljubav:Slede zaruke!

Bivsa ljubav ovih zodijaka, postace njihova poslednja ljubav:Slede zaruke!

2024-04-13 Off By Admin

Slede zaruke ovim znacima, jer ce prohujala ljubav opet postati njihova poslednja ljubav. Sreca u najavi!

OVAN

Radujte se novim koracima jer se vracate na stare pocetke. Mada se uvek zakunete da nikad necete u staru vezu, obnovicete je. Vasa prohujala ljubav moze da se opet desi i obnovi. Naravno, sve je do vas.

 

BIK

Ostala vam je u srcu vasa bivsa i prohujala ljubav. I sreca koju ste tada upoznali jos se nije ponovila. Upitajte se zasto. Da li se jos nije desio novi susret, ili jednostavno jos uvek volite onu koju zovu prohujala ljubav?

 

BLIZANCI

Okrenuti ste novim danima i niste spremi da se uvek suocite sa onim sto oni nose. Pa opet, jasno vam je da cete morati bez obzira na sve. Vasa sreca tek stoji u buducim danima. Ucinite ih lepsim tako sto cete biti hrabriji.

 

RAK

Dusa vam place za onim sto je bilo, jer posle toga sve je drugacije. Imali ste zivot koji ste ziveli onako kako su ga krojili dani. Morate se trgnuti  da sada vi krojite srecu za sebe. Dosta je zivota u proslosti, okrenite se novim danima.

 

LAV

Mozda vas prati neka luda sreca da uprkos svemu, voli vas bivsa. Ubedjeni ste da je to davno prohujala sreca, ali imate sanse da ponovo pocnete skupa. Srca vam zele zaruke, pa mozda iznenadite i sami sebe i svoju okolinu.

 

DEVICA

Previse ste ponosni da biste priznali poraze. Od vas se ocekuje da budete voljni znati da ima i vase krivice. Ne bunite se na druge osobe, posebno na jednu odredjenu. Oboje ste pogresili i oboje morate da ispravite gresku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2