Ocajni su bez vas i pristace na sve,samo da vas vrate:Bivsa ljubav ce pozvati!

Ocajni su bez vas i pristace na sve,samo da vas vrate:Bivsa ljubav ce pozvati!

2024-04-13 Off By Admin

BIK

Iako vam to ona ni u ludilu ne bi priznala, cinjenica je da vasa bivsa ljubav mnogo misli o vama. Stalo joj je vise nego sto mozete da zamislite. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Ne moze bez vas, jer ste vi njena srodna dusa i vi ste ona jedna jedina osoba bez koje ona ne moze da nastavi dalje.

Imajte na umu da je jasno da ce vas pozvati. Da joj je iskreno stalo, da ste njena ljubav, njeno sve, njena sreca. I u to nema nimalo sumnje. Ako i vi osecate isto, sada je pravo vreme da se prepustite. Da zaboravite sve sto je bilo i da se fokusirate na ono sto zeli vase srce. Dugo ste patili, dugo ste zbog ljubavi bili tuzni i lili suze, ali sada vam sledi prilika za pomirenje i sve ostalo je samo na vama. Ovo moze da bude period za promene i vi ste neko ko ce biti srecniji nego ikada. Dugo ste cekali da vam se desi prava ljubav ali ce i to konacno da usledi. Kada neko ima tako veliko srce kao vi, onda i pre ili kasnije i dozivi da pronadje osobu koja ce voleti bas onako kako zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Imajte na umu da je pitanje pomirenja ono sto od vas zavisi. Da je jasno da ta osoba prema vama oseca isto, a da je sve ostalo na vama. Itekako vam moze biti lepo cak i ako ste sami i slobodni, cak i ako odlucite da ne prastate. Da ne nastavljate tamo gde ste stali. No, ako volite, znajte da je ponos nevazan. Da je jedino vazno da se fokusirate na svoju srecu.

Stranice: 1 2