Ocajni su bez vas i pristace na sve,samo da vas vrate:Bivsa ljubav ce pozvati!

Ocajni su bez vas i pristace na sve,samo da vas vrate:Bivsa ljubav ce pozvati!

2024-04-13 Off By Admin

 Ako ste rodjeni u navedenim znacima, treba da imate na umu da nema sumnje da vas bivsa ljubav voli i dalje. Mozda to krije, ali nije joj lako bez vas…

 

  SKORPIJA

Vasa bivsa ljubav ne moze bez vas. Ocajna je, i iskreno pati. Mozda ona to dobro krije, mozda vam deluje da je srecna ali nista nije onako kako se cini. Treba da znate da je sigurno da joj je stalo.

Da je napokon shvatila sve, da je ona neko ko je zbog vas prosao mnogo toga ali prosto ne moze da vas zaboravi. Mozda je uradila sve sto je mogla, ali su njena osecanja prema vama veca i jaca nego sto je mislila.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Znajte da ne moze bez vas i da ce vas sasvim sigurno pozvati. Mozda to nece biti danas, ali u narednih par dana ce svakako doci do toga. I konacno ce biti spremna da predje preko svega, i da ucini i moguce i nemoguce samo da bi vas imala kraj sebe. Ostalo je na vama, treba da znate da je sve ovog puta moguce i da je vazno da znate sta zelite.

Ako i vi prema njoj osecate isto, onda treba da se prepustite i uzivate u svemu sto sledi. Znajte da se nekada itekako isplati preci preko ponosa i inata, ako zelimo da volimo i budemo voljeni.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2