Bik i Skorpija:Najjaci ljubavni par u zodijaku!

Bik i Skorpija:Najjaci ljubavni par u zodijaku!

2024-04-12 Off By Admin

 

SKORPIJA

Ovo je neko ko voli najludje, najiskrenije, znak koji je snazan, borac…  Znak koji je spreman da istraje u svemu sto naumi, i to je najveca istina.

Kada se zaljubi skorpija u bika, onda je to vrlo cesto jedna od onih emocija koje niko ne moze da opise, dok je ne dozivi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Velika greska u ovoj ljubavi je to sto su i skorpija i bik jako ponosni. Sto neretko radije biraju da pate, nego da predju preko svog ponosa i priznaju svoje emocije i svoja osecanja.

Skorpija je neko ko tacno zna sta je ono sto zeli od zivota. Upravo je to  neko ko ima stav kao bik. Neko ko je snazan, iskren, pa cak i uporan, bas kao i ona, kako bi mogao da je prati.

Ovan ljubavna prica cesto ne moze da uspe bas zato sto su oboje jako tvrdoglavi i vrlo cesto im je ponos vazniji od emocija…. Ali nema bas nimalo sumnje da su upravo skorpija i bik dva znaka zodijaka koji cine najjaci emotivni par u zodijaku.

Kada se sretnu i zaljube njihova emocija postaje najjaca, za primer mnogima, naravno, pod uslovom da oboje budu istrajni. Da stave srce ispred razuma i ponosa.

To je vrlo cesto najveci problem, jer skorpija i bik mogu da zajedno imaju sve ali im je problem sto cesto stave razum ispred osecanja. To je ono sto je izvesno kada su ova dva znaka u pitanju.

Stranice: 1 2