Bik i Skorpija:Najjaci ljubavni par u zodijaku!

Bik i Skorpija:Najjaci ljubavni par u zodijaku!

2024-04-12 Off By Admin

Bik i Skorpija. Dva znaka koja su posebna, ali ciji ponos, ego, inat, je cesto prepreka ka sreci.

 

 BIK I SKORPIJA

Moramo da kazemo da je ovo ljubavni par zodijaka cija ljubav moze da bude najjaca. Ljubav koja se rodi izmedju ova dva znaka je vrlo cesto toliko jaka da nijedna druga emocija ne moze da se meri sa njom. Ali, ono sto je izvesno, i sigurno, i sto je svakako velika mana jeste taj ponos i ego koji cesto igraju glavnu ulogu kada su ova dva znaka u pitanju.

BIK

Bik je znak koji je, bas kao i skorpija, jako ponosan. On je zapravo takvog stava i karaktera da je mozda cak i jedini znak u zodijaku koji je u stanju da prodje “glavom kroz zid” da bi bio u pravu i da bi bilo onako kako on zeli. Ali, moramo da kazemo da je ovo neko ko ce naci nacina da istraje u onome sto naumi. I to je najveca moguca istina.  No, bik je svakako neko ko cesto, iako je svestan gde gresi, nece to da prizna.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Takodje, ovo je znak koji se tesko zaljubi, ali bas zato sto se tesko zaljubi, to je cesto emocija koja ne moze da se meri ni sa cijom. No, ako svoje srce pokloni osobi rodjenoj u znaku skorpije, onda je to emocija koja se bas ne moze ni opisati… Jer, srce jednog bika je ogromno, a ljubav koju moze da oseti je najveca na svetu. Jer njegovu emociju ne moze niko na svetu da uzvrati tako kako bi mogla skorpija.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2