Ovoj dami zodijaka nijedna druga nije “ni do kolena” jer  je posebna u svemu!

Ovoj dami zodijaka nijedna druga nije “ni do kolena” jer je posebna u svemu!

2024-04-10 Off By Admin

 

Ova dama zodijaka je neko ko dobro zna da zivot nije lak i zato i jeste veliki borac. Osoba je koja zna sta hoce i koja ce naci nacina da izdrzi mnogo toga. Istina je da ume da pati, ali da je neko ko dobro zna pred kim moze da pokaze svoju slabost i svoje suze.

Jedna je od onih dama zodijaka koje dobro znaju da je mnogo onih koji jedva cekaju da vide necije suze, neciji bol, neciju tugu.

I zato ce ova dama zodijaka radije da odglumi da je srecna, nego da prica da je lose. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da  zena vodolija nikada nece graditi svoju srecu na tudjim suzama. Posebna je po svemu, ali je i neko ko ce umeti da voli iznad svega. I da, zena vodolija je neko ko je u stanju da prasta, ali u svemu ima granicu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ona ce biti spremna da oprosti mnogo toga, ali prosto zna kada je vreme da se okrene i ode. U stanju je da bude andjeo cuvar onih koje voli, ali i da proceni kada je vreme da ucini nesto lepo za sebe. Ume i moze nekoga da voli najjace na svetu, ali isto tako… Vodolija je zena koja zna kada je vreme da nekoga precrta i da sebe stavi na prvo mesto! Ona je dobra zena, ali ne i naivna, i to je najveca moguca istina.

Stranice: 1 2