Ovan ce shvatiti gde gresi,Biku sledi preokret,Blizancima ljubav…

Ovan ce shvatiti gde gresi,Biku sledi preokret,Blizancima ljubav…

2024-04-10 Off By Admin

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da cete shvatiti gde gresite. Vama slede velike promene. Bitno je da znate da je ovo vas srecan period i da ste neko kome slede trenuci za ljubav i srecu. Fokusirajte se na svoje zelje.

 

SKORPIJA

Nemojte ocekivati cudo. Pustite da vas vodi vase srce jer ono ume i zna da prepozna sta je ono sto vam treba. Ovo ce biti dani za velike stvari i imajte na umu da je bitno da se fokusirate na svoju srecu. Uvek su vam drugi bili vazniji. Dosta je bilo toga.

 

STRELAC

Ovo je vas period za emocije. Neko ste ko ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama. Posle niza suza napokon sve dolazi na svoje, a vi cete konacno moci da kazete da ste srecni. Nemojte da dozvolite da vam neko prica kako cete ziveti… Mozda cete shvatiti neke vazne stvari.

 

JARAC

Ostavite proslost u proslosti. To je poruka koju sada imamo za vas. Ni u kom slucaju ne bi ste trebali da prastate onima koji su vas povredili. Neka vam bude na umu da je ovo period kada treba da gledate napred. Da se fokusirate na buducnost, a ne na proslost. Tamo se nista nije promenilo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Nemojte zaboraviti da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i za vasu ljubav. Ostalo je na vama. Nemojte dozvoliti ni da nekome date laznu nadu. Budite fer, i znajte da je mnogo toga na vama. Vi ste znak koji donosi konacnu odluku.

 

RIBE

Jako je vazno da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Cini se da nema sumnje da ce uslediti dani tokom kojih ce vas karma nagraditi. Nemojte zaboraviti da imate prava na to.

Stranice: 1 2