Uskoro:Ovi ce znaci imati razloga za slavlje,neki i da caste sve redom…

Uskoro:Ovi ce znaci imati razloga za slavlje,neki i da caste sve redom…

2024-04-10 Off By Admin

 

VAGA

Ne smete se vise dvoumiti po pitanju jedne osobe. Ona ceka da se resite hocete li u vezu sa njom ili ne. Niste svesni svojih koraka, niti zasto se dvoumite. Morate se odluciti i izjasniti.

 

SKORPIJA

Budite svesni da morate da spustite loptu. Stalno prkosite jednoj osobi, ali ne mozete bez nje. Vreme je da se izjasnite. Ili to cinite iz prevelike ljubavi pa je drzite u neizvesnosti. Ili ni sami ne znate sta osecate.

 

STRELAC

Budite mocniji nego sto to neki misle da jeste. Ovo je period da razuverite jednu osobu da ste slabi i da nemate hrabrosti da joj pridjete. Poslovno cete uspeti tako da ce vam se konacno diviti. Tek ce znati da vredi boriti se za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vreme je da idete napred i da se konacno usmerite ka onoj koja vas zanima. Nemojte da bezite od ljubavi, niti da gusite osecanja. Imacete priliku da budete u drustvu jedne osobe, pa joj prosledite sve sto osecate.

 

VODOLIJA

Bicete ljutiti na jednoga bika, ali ne samo na njega. Vreme je da budete spremni da spustite loptu. Ne smete se ljutiti doveka, vec iznaci najbolje resenje da se mirite. Ili bar da stavite tacku na svoje nesporazume sa njime.

 

RIBE

Vasa sreca je da cete uspeti da ispunite svoj cilj. Tako cete imati razloga za slavlje, pa cete i likovati. Jedna osoba ce vam pomoci da zablistate u punome sjaju. Od vas se ceka da date srce na dlanu, jer cete i sami da  imate necije srce.

Stranice: 1 2