Uskoro:Ovi ce znaci imati razloga za slavlje,neki i da caste sve redom…

Uskoro:Ovi ce znaci imati razloga za slavlje,neki i da caste sve redom…

2024-04-10 Off By Admin

Ovi ce znaci imati razloga za slavlje, a neki i da caste sve redom…

OVAN

Osecate da je pred vama ljubav na prvi pogled. Jednostavno vam srce sapuce da ce ovo biti prolece vaseg zivota. Imacete razloga za slavlje, jer ce da slavi vase srce. Novu ljubav i pobedu osecanja.

 

BIK

Mozda su pred vama tek neki znacajni dani. Svesni ste da se radi o necemu od zivotne vaznosti. Jos uvek  je sve neizvesno, ali cete imati razloga da castite sve redom. Osim toga, imacete jos jedan razlog za slavlje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Pokazite da cete uspeti da se snadjete u situaciji koja vam sledi. Nece vam biti lako ali cete morati da se izborite. Mnogo cete raditi, ali i pored toga cete morati da se okrenete vaznim porodicnim brigama.

 

RAK

Okrenite novi list i pokusajte da pokazete svoj stav. Ne dajte da vas neko okrece kako mu je volja i da na vas vrsi pritisak. Presecite sve sto ne valja, i pokazite novi korak kojim cete da  nacinite velike promene.

 

LAV

Vreme je da i vi imate razloga za slavlje. Ako do sada niste bili u slicnoj prilici, bicete uskoro. Mozda cete resiti svadju sa jednom osobom i to ce biti ono sto ste najvise zeleli. Zakleli ste se prijateljima da cete castiti sve redom, ako se desi pomirenje.

 

DEVICA

Vasa sreca je da ce vam se konacno posreciti. Imacete briga, mnogo obaveza koje vas cekaju, ali cete se izboriti. Planirate da cinite promene koje ce se uskoro pokazati kao vrlo uspesni koraci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2