Jarac i Blizanci:Dva zodijaka koja svima mogu da posluze za primer!

Jarac i Blizanci:Dva zodijaka koja svima mogu da posluze za primer!

2024-04-10 Off By Admin

 

BLIZANCI

Vazno je da kazemo da je ovo neko ko je osoba za primer. Jedini znak koji ne mari za avanture i kratke veze, vec zeli nesto jako, iskreno, stabilno. Za pravu ljubav ce osoba rodjena u ovom znaku da uradi bas sve ali dobro zna kada je vreme da se okrene i ode.

Ono sto moramo da naglasimo kada je ovaj znak u pitanju jeste da je neko ko ce naci nacina da se izbori za svoje snove. I ma koliko da mu bilo tesko, ovo je osoba koja za pravu ljubav sve cini. No, postoji jos jedna vazna stvar. Blizancu je jako vazno da ima novca. Toliko koliko mu je vazno da voli, toliko je vazno i da ima novca dovoljno za normalan zivot. Ovo je osoba koja ne dopusta da mu neko prica kako ce ziveti i to je velika istina.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Istina je i to da rado pomaze svima oko sebe. Da je ovo znak koji nece okrenuti ledja onima koji pate, cak i u slucaju da ih ne poznaje. Ako nekome moze pomoci, blizanac to rado cini.

Veruje u karmu. Veruje u to da za pravu ljubav treba sve ciniti i u to nema nimalo sumnje. I za kraj moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko tacno zna sta zeli i ko nikada ne odustaje od onog sto naumi. Kada se zaljubi daje sve, ali isto tako je neko ko ce biti u stanju sve i da uzme.

Stranice: 1 2