Blizanci i Vaga:Ako zelite pravu i iskrenu ljubav,ovi zodijaci su kljuc vase srece!

Blizanci i Vaga:Ako zelite pravu i iskrenu ljubav,ovi zodijaci su kljuc vase srece!

2024-04-10 Off By Admin

Ovi zodijaci su kljuc vase srece ako zelite pravu i iskrenu ljubav!

BLIZANCI

Dragi Blizanci, mozda se o vama jos uvek ne zna bas mnogo. Ljubav vam je na prvom mestu. Tek je vreme da se sazna i da prava istina o vama, nadje put do pravoga srca. Bas do onog koje ce vas primiti bez pogovora u svoje srce.

Mozda se niste mnogo ni trudili da ostvite o sebi najbolju sliku. Vi ste jako vredni i jako oodgovorni u svemu sto radite. Zato ste isli za svojim putem, vodili svoje brige i niste se mnogo osvrtali. Vama je vazno da sve ide svojim tokom i da jasno ostvarujete svoje ciljeve.

Sta su tada drugi mislili o vama, i sta ce misliti i dalje, nije vam bitno. Vi ste tako tiho ostajali dosledni svojim planovima. Niste se osvrtali okolo, niti ste slusali sta drugi misle i govore. Vasi su rezultati bili deo vaseg truda, a vase srce prepuno zelja.

I ma sta vi zeleli, neke su zelje ostale u vasem neznom srcu. Niti bilo cime pokazane, niti recima izgovorene, ostajale su deo vase maste.  Niste se takmicili sa drugima, mada ste mogli. Niste se hvalili, niti likovali zbog uspeha, mada ste mogli.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Na sve oko sebe, gledate drugacijim ocima. Ocima strpljenja, razumevanja i tolerancije. A u srcu vam se rodila ljubav prema jednoj osobi. Opcinjeni njenom lepotom,  idete napred sa malo reci. Ne zelite da je uplasite silinom svojih osecanja, niti rekom reci.

Vi zelite pravu i iskrenu ljubav, koja ce uvek biti obostrana. Obostrana bas kao sto to mora biti postovanje i tolerancija. I zelite samo da ta osoba sama shvati da ste vi onaj pravi. Da ste vi kljuc njene srece, ako zeli iskrenu i pravu ljubav. A vi osecate da bi ona bila kljuc vase srece, jer vas srce vodi samo njoj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2