Bik:Ko mu da ljubav-dace mu sve,ko ga povredi-neka ga se pazi!

Bik:Ko mu da ljubav-dace mu sve,ko ga povredi-neka ga se pazi!

2024-04-10 Off By Admin

Moramo da kazemo da je ovo znak kojem je vazno da kraj sebe ima prave ljude. Divan je kao prijatelj, osoba koja zna da razume, da saslusa, da cuva tajne. No, ono sto moramo da kazemo jeste da on zapravo nikada ne zaboravlja one koji mu okrenu ledja onda kada mu je tesko. Ukratko receno, bik je neko ko ne zaboravlja nista. Ni dobro ni lose.

Iako vazi za znak koji ne zapocinje prvi svadju, ali je u stanju da se naljuti cak i zbog najmanje sitnice.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Odlicno je on svestan te svoje cudne naravi, mozda i svojih gresaka i to je najveca moguca istina. Velika mana ovog zodijaka je taj njegov ponos. Cak i kada zna da je kriv, on nece traziti oprostaj. Tesko mu je da kaze izvini. Ali, jasno je da ce dati sve od sebe da usreci one koje voli, ali i da ce biti opasan neprijatelj ako mu slomite srce.

Onaj ko prvi zapocne svadju sa njim, sigurno ce  zazaliti. Zato sto je bik neko ko ume da se brani, i to je najveca istina.

Vazno je da cuvate bika ako ga imate kraj sebe jer oni koji ga imaju u svom zivotu imaju i nekoga ko ce ih voleti najvise na svetu. Naravno, pod uslovom da tu ljubav zasluzite. To nije lako, ali je itekako vredno.

Stranice: 1 2