Bik:Ko mu da ljubav-dace mu sve,ko ga povredi-neka ga se pazi!

Bik:Ko mu da ljubav-dace mu sve,ko ga povredi-neka ga se pazi!

2024-04-10 Off By Admin

 Bik je jedan od onih znakova koji se razlikuju po svemu. Ali, najveca istina je da je bik znak za ljubav.

 

Bik je znak koji voli zivot. Mozemo cak da kazemo da je ovo najveci hedonista u zodijaku. Tacno zna sta je ono sto hoce ali zna i kako da to dobije. No, najveca moguca istina jeste da je ovo neko ko ne gradi svoju srecu na tudjim suzama. Kada nesto zamisli, on to ostvari, ali sve sto radi, radi casno, otvoreno i posteno.

Ovo je znak koji je svestan svojih mana, bas kao i svojih vrlina. No, ono sto ga razlikuje od svih ostalih znakova je ta njegova tvrdoglavost. Ovo je znak koji je u stanju da tera po svome, onako kako zeli, onako kako naumi… Pa cak i kada zna da to moze jako skupo da ga kosta. To je ono sto moramo da kazemo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ne kaze se uzalud da je bik znak koji je u stanju da ide glavom kroz zid, ali je najveca moguca istina da nikada ne gradi svoju srecu na tudjim suzama.

Sve dok su ljudi prema njemu dobri, on ce biti jos bolji. Ali, onda kada odluci da ode od nekoga, znajte da ne postoji ni najmanja sansa da se vrati. U stanju je da mnogo prasta, mnogo trpi i mnogo tolerise. Ali, u svemu postoji granica, a bik je znak koji odlicno zna kada je vreme da se nekome kaze zbogom.

Velika mana ovog zodijaka je to sto je u stanju da zaboravi neke ljude. Cak i one koje je voleo najvise na svetu. Nekada je u stanju da zbog neke obicne sitnice  nekome okrene ledja za sva vremena.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2