Vodolija i Devica:Tesko onome ko im se zameri!

Vodolija i Devica:Tesko onome ko im se zameri!

2024-04-09 Off By Admin

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je devica poseban  znak zodijaka. Da je ovo osoba koja ima divnu dusu ali isto tako, da je neko ko ce naci nacina da se izbori za ono do cega joj je stalo. Devica je divan covek sve dok su ljudi prema njoj divni. Ali, kada joj se neko zameri, kada se neko usudi da joj slomi srce…  Devica je znak koji ce biti u stanju da uzvrati istom merom, ako ne i jace.

Ono sto dalje treba da naglasimo kada je u pitanju devica jeste da je ovo znak koji cini sve za one koje voli…  Ali da je neko ko ce umeti da istraje u svemu sto naumi. Naravno, sve sto cini ona cini posteno i iskreno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Sa njom ume biti tesko zato sto je jako tvrdoglava i ume i zna da se bori za ono sto hoce. Ona ume da tera po svome ali je jasno da je neko ko ne gradi srecu na tudjim suzama. Samo je dovoljno pametna da proceni ko je kakav covek. Za one koji su dobri, vredni, pravi ljudi, devica cini bas sve… Ali, kada joj neko slomi srce, devica ce biti znak koji ce vratiti istom merom. Jer je ovo osoba koja moralne vrednosti stavlja ispred materijalnih. I zna da se ljubav ne kupuje.

Stranice: 1 2