Sreda,cetvrtak,petak:Tri dana za pomirenja i ljubav!

Sreda,cetvrtak,petak:Tri dana za pomirenja i ljubav!

2024-04-09 Off By Admin

VAGA

Vazno je da znate da je ovo  vas srecan period. Tri dana koja su pred nama ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Ono sto je vrlo vazno da znate jeste da je moguce da ce uslediti jedno veliko pomirenje. Ostalo je na vama.

 

SKORPIJA

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. To je poruka koju imamo za vas. Postoji neko ko vas voli, ali neko ko ne moze da ceka jos dugo da se vi odlucite na koju cete stranu. Bice ovo period tokom kojeg cete uspeti…

 

STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je odan, iskren, da mu je stalo do vas. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Pustite da vas vodi vase srce. Iznenadjenja ce konacno da uslede.

 

JARAC

Ovo je period za promene. Ljubav vam kuca na vrata. Dakle naredna tri dana ce doneti niz desavanja koja niko nije ocekivao. Postoji neko ko je  spreman da vam bude oslonac i podrska u svemu. Nemojte obecavati mnogo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ovo je vas srecan period. Vi ste znak koji ce uspeti u svemu sto naumi. Ono sto je bitno da znate jeste da postoji neko ko je iskren, neko ko zeli sa vama da nastavi tamo gde je stao. Ovo su zapravo sjajni dani za pomirenja,a ostalo je na vama.

 

RIBE

Nemojte obecavati mnogo. Nemojte mnogo ocekivati. Neka naredna tri dana donesu promene. Ovo ce biti dani tokom kojih cete uspeti u svemu sto naumite, ali je vazno da bas nikome ne dajete laznu nadu.

Stranice: 1 2