Sreda,cetvrtak,petak:Tri dana za pomirenja i ljubav!

Sreda,cetvrtak,petak:Tri dana za pomirenja i ljubav!

2024-04-09 Off By Admin

Dragi nasi, evo horoskopa za naredna tri dana. Nekome se sve menja…

 

OVAN

Naredna tri dana ce doneti mnogo toga. To je ono sto moramo da kazemo. Doslo je vreme da se posvetite sebi i da uzivate u naletu emocija koje vam slede. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ono sto je vazno da znate jeste da je doslo vreme da se okrene kolo srece. Sve ostalo je samo na vama. Naredna tri dana ce doneti mogucnost ostvarenja jedne vase velike zelje. Posle niza suza napokon sledi prava sreca.

 

BLIZANCI

Jako je vazno da znate da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Ono sto je vrlo vazno da imate na umu jeste da ce doci do toga da vam neko na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Ovo je odlican period i sreca napokon moze da usledi.

 

RAK

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Vama treba da imate nekoga ko ce vas voleti svim srcem. Nekoga ko ce biti spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Razmislite o tome i uzivajte jer sreca stize. Bice ovo sjajni dani.

 

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da dobijete ono sto ste zeleli. Vi ste znak koji je bio spreman na sve, i znak koji se mnogo borio za ono do cega mu je stalo. Sada je pravo vreme da se desi ljuabv. Misliter o tome.

 

DEVICA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce tri dana koja su pred nama doneti razocarenja. Vi ste neko ko ce morati da nadje nacina da iz svega i nema nimalo sumnje da ce doci do toga da se neka iznenadjenja dese. Moguce je da cete videti necije pravo lice.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2