Ribe i Ovan:Dace vam sve,ali nemojte se igrati sa njihovim osecanjima!

Ribe i Ovan:Dace vam sve,ali nemojte se igrati sa njihovim osecanjima!

2024-04-09 Off By Admin

 OVAN

Znak koji ima najbolju dusu i koji prasta vise nego bilo ko na svetu. Ali, isto tako, znak koji je u stanju da bude jako opasan neprijatelj. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Ovan je neko ko odlicno zna sta je ono sto hoce i ko ume i zna da se izbori za svoje snove.

Moramo da kazemo da je ovo osoba koja je odana i iskrena ali koja ce naci nacina da dodje do svog cilja. Sve dok ste dobri prema njemu, ovan ce biti jos bolji prema vama. Ali, cak i kada ga povredite, i kada vam oprosti, on vam  vise nikada nece verovati onako kako je verovao pre izdaje. Itekako ume da se snadje i da dodje do svog cilja…  I da se brani, to je ono sto je vrlo vazno da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Imajte na umu da je ovan neko ko ce dati sve i sve za one koje voli da uradi, kada zna da je neko vredan njega i njegove ljubavi. Ali, nemojte se igrati sa njegovim srcem. Jer ovo neko ko ce pronaci nacina da iz svega izadje jos jaci, i kao pobednik.

Ovan je divan prijatelj ali je i neprijatelj kojeg niko nikada ne bi pozeleo da ima. I zato pazite pre nego mu srce slomite. Mogli bi ste zazaliti…

Stranice: 1 2