Ribe i Ovan:Dace vam sve,ali nemojte se igrati sa njihovim osecanjima!

Ribe i Ovan:Dace vam sve,ali nemojte se igrati sa njihovim osecanjima!

2024-04-09 Off By Admin

Kada pricamo o ribama i ovnu, prvo moramo da kazemo da su ovo osobe koje su rodjene za ljubav.

 

 RIBE

Znak koji voli iskreno i znak koji ima veliko srce. Moramo da kazemo da je ovo znak koji ce dati sve za one koje voli. Ljubav mu je jako vazna, i nema sumnje da jedna riba ne moze nikada biti srecna ako ne voli i ako pri tome nije voljena. Ali, ono sto je izvesno jeste da je ovo znak koji dobro zna kada je vreme da se okrene i ode. Prosto je znak koji je poseban i koji nece nikome dozvoliti da mu se igra sa srcem.

Sve dok je neko fer prema ribi, ona ce biti jos bolja, ali nema nimalo sumnje da je u stanju da se okrene i ode kada to odluci. Jer, riba je neko ko ce naci nacina da se izbori za ono sto zeli ali dobro zna kada je vreme da od necega ili od nekoga digne ruke. Ovo je znak koji za voljene ljude radi i cini sve, ali je takodje neko ko ne da na sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Mozda deluje nezno ali se u telu ovog znaka krije jedan veliki borac. Ona nikada ne zapocinje prv svadju ali ume da se ponasa u skladu sa svojim zeljama cak i onda kada svi kazu da ne moze dobiti ono do cega joj je stalo.

Konacno, ovo je znak koji je spreman da dodje do svog cilja tako sto ce biti posten i sto nece graditi svoju srecu na tudjem bolu. No, kada jednom shvati da se neko igra sa njenim emocijama… Bice u stanju da uzvrati duplo jace.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2