Rak,Lav,Devica:Horoskop za april,maj,i jun-ljubav,novac,zdravlje!

Rak,Lav,Devica:Horoskop za april,maj,i jun-ljubav,novac,zdravlje!

2024-04-09 Off By Admin

Uskoro srecan i sveze zaljubljen, blistace pored jedne Device…

LAV

Novac

Strajacete dosta solidno sto se tice novaca, a to ne znaci da necete raditi.  Necete se zaliti sto se tice radnih obaveza, mada cete raditi i neke dodatne poslove. Sto se tice vas samih, ne biste morali, ali cete se baviti poslom svesno.Zelite skrenuti misli o jednoj Devici, a ona samo sto nije postala centar vaseg sveta.

Ljubav

Cinicete to samo da ne biste mislili o jednoj devici koja vam se dopada. Osecate da vas ne gleda, i zato skrecete svoje misli. Stalno mislite da ce vas odbiti i da vas nece ni pogledati, ali se varate.

Vec vas je i ona primetila, ali ceka na vase poteze. Pa kada ste lav, budite i onda kada treba. Pridjite joj i necete se pokajati. Bice to vasa srodna dusa.

Horoskop vam najavljuje vazne stvari.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zdravlje

Kazu da ljubav cini cuda pa ce tako biti i sa vama. Dace vam krila, pa cete osecati svoje srce koje voli. I bicete veseli, zaljubljeni i dobro raspolozeni.

I vama ce ljubav dati krila, bas kao i Lavu koji ce vas osvojiti polako,a sigurno…

DEVICA

Novac

Vredni i radni, trcacete na sve strane kao da se takmicite sa nekim. Nije zbog zarade jer vam nece novac biti proritetet.Terace vas dobra energija, luda ljubav i dobro raspolozenje.

Cak ce vam i neke teske obaveze delovati lakse.  Planirate duzi put  koji ce biti vezan i za posao, ali cete tako odmoriti.

Ljubav

Znace svi da je jedan lav ljubav vaseg zivota i da je ovo za vas oboje doba ljubavi.  Ovo su meseci koji ce prleteti tako brzo, i u kojima cete najvise uzivati. Imacete svoje nove planove, svoje odredjeno drustvo i svoja omiljena mesta.

Tokom ovog perioda cete se uveriti da vas vezu trajna osecanja i da nije samo zanos u pitanju. Tako cete svima pokazati da volite i da ste voljeni i da vasa ljubav ne zna za granice.

Zdravlje

Vreme je da se vise krecete, a obzirom da ste zaljubljeni, vise cete vremena provoditi na otvorenom. Do sada vas je gusio zatvoren prostor i sada ce ovo biti najbolja promena.

Stranice: 1 2