Ovan,Ribe i Vage srecnije nego ikada pre,Lav ocaran osobom koju ce sresti…

Ovan,Ribe i Vage srecnije nego ikada pre,Lav ocaran osobom koju ce sresti…

2024-04-09 Off By Admin

Ove osobe ce biti srecnije nego ikada pre, a Lav ocaran osobom koju ce sresti…

OVAN

Za vas ce biti kao poruceni ovi dani, kao nikada pre, pa kako vreme, tako i desavanja. Konacno cete se radovati i zato uzivajte. Ovo su dani koji ce vas uvrstiti medju one srecnike, kakav ste sanjali da budete.

 

BIK

Budite svesni da vas ceka nesto prelepo. Mada vas muci velika neizvesnost, nesto ce se resiti u vasu korist. Vreme je da se snadjete u situaciji koja nije za pohvalu. Zato okrenite novi list. Bicete srecniji nego pre.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mozda imate vreme koje biste mogli iskoristiti za jedan susret. Od sada cete mozda da se osecate mnogo bolje. Ovo je vreme da novih poznasatava, a ovo ce vas poneti put visina.

 

RAK

Niste sigurni ko vas posmatra, ali mislite da vas gleda i jedan lav. Ili vas on najvise zanima!? Bicete ocarani lepotom koju poseduje, da cete ostati bez teksta. Srecom, bicete zadovoljni jer su simpatije obostrane.

 

LAV

Sledi vam susret koji ce vam dati krila i snagu novog leta. Nekoga cete upoznati i to ce biti naocigled nekih osoba koje znate. Bicete ocarani lepotom te osobe, tako da ce svima biti jasno da su to obostrane emocije.

 

DEVICA

Vasa sreca ce da zavisi ovih dana od mnogo faktora. Zato gledajte da vam bude sve potaman i da i sami ucinite nesto u svoju korist. Pazite da vas jedna osoba ne pokoleba u vasim  planovima. Idite napred i budite kovac svoje srece.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2