Ljubav u narednim danima:Ostavite proslost u proslosti!

Ljubav u narednim danima:Ostavite proslost u proslosti!

2024-04-09 Off By Admin

VAGA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Ono sto je bitno da znate jeste da nema nimalo sumnje da je doslo vreme za emocije. Sve ostalo je samo na vama. Bice ovo dani za velike stvari. Bitno je da budete fer i iskreni pre svega prema sebi.

 

SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da ste srecni. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo jedan zaista sjajan period za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Nemojte da zaboravite one koji su bili uz vas onda kada niko drugi nije. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Bice ovo dani za velike stvari ali da bi ste pronasli srecu morate neke ljude iz svoje proslosti da precrtate. Zaista vam u narednim danima slede odluke.

 

JARAC

Nece vam biti lako. Vi ste previse fokusirani na jednu osobu iz proslosti koja vam je ko zna koliko puta dokazala da ne zna da ceni ono sto sa vama ima. Morate naci nacina da proslost zaboravite  ako imate na umu da vam osmeh bude na licu..

 

VODOLIJA

Ljubomora vam nece doneti nista lepo. Imajte to na umu. Neko je iskren prema vama i voli vas iznad svega. Do kada mislite da pravite probleme tamo gde ih nema? Niste vi ni svesni koliko ste voljeni i to vam je velika greska. Jednom bi ste mogli i da se kajete ali vi toga niste svesni…

 

RIBE

Napokon sve dolazi na svoje. To je ono sto moramo da kazemo. U narednim danima sledi niz lepih stvari u vasem zivotu. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je uspeo u svojim zamislima. Nikada niste bili blize svom cilju. Posebno ne kada je karijera u pitanju, mada ni na polju emocija nece biti lose…

Stranice: 1 2