Ljubav u narednim danima:Ostavite proslost u proslosti!

Ljubav u narednim danima:Ostavite proslost u proslosti!

2024-04-09 Off By Admin

 Dragi nasi, imajte na umu da je ovo period za velike stvari, ali i nekome za prave ljubavi…

 

OVAN

U narednim danima cete biti znak koji ce spoznati sta je to prava ljubav. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Nema bas nimalo sumnje da su sada pred vama trenuci za velike stvari. Odluke moraju biti donete.

 

BIK

Ono sto je vazno da znate jeste da cete u narednim danima spoznati ko je osoba koja vas voli. Postoji neko ko je iskren u svojim namerama sa vama. Neko ko je dugo krio svoje emocije, ali ste mu vazni i dragi. Bice ovo dani kada se zivot menja iz korena, ako je to ono sto zelite.

 

BLIZANCI

Vazno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. To je poruka koju imamo za vas. Kada neko ume da voli jako kao vi, onda zasluzuje da bude tako i voljen. Postoji neko ko prosto ludi za vama ali sada nije pravo vreme za vas i to je u redu. Samo nemojte davati laznu nadu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Vi vise od svega zelite da kraj sebe imate nekoga ko ce vas voleti. Samo ucinite onako kako nalaze srce i prestanite da ocekujete cudo. Bice ovo veliki dani za vas i jasno je da ce neke vase zelje konacno da se ostvare. Emocije slede.

 

LAV

Ono sto treba da znate jeste da je ovo vas srecan period. Ljubav vam kuca na vrata. Jako je vazno da imate na umu da slede trenuci za srecu i da ste neko ko ce uspeti u svemu sto naumi. Ljubav je konacno tu, i nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti niti koga cete voleti.

 

DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da ono sto je u proslosti, tamo treba i da ostane. Postoji neko do koga vam je jako stalo, ali ta osoba nije iskrena prema vama. Sada je doslo pravo vreme da se fokusirate na svoje zelje i da krenete dalje. Cinite onako kako nalaze razum, jer samo on zna sta vam treba.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2