Ovan,Bik,Blizanci:Horoskop za april,maj i jun!

Ovan,Bik,Blizanci:Horoskop za april,maj i jun!

2024-04-08 Off By Admin

 

 BIK

Dragi bikovi, period do kraja juna za vas ce biti jako zanimljiv. Naredna tri meseca vama donose promene koje vi sada ne ocekujete. Ono sto pre svega moramo da kazemo jeste da ce ovo biti period pomirenja.

Ako postoji neko prema kome niste bili fer, a prema kome i dalje gajite emocije, znajte da je doslo vreme da toj osobi to i kazete. Da prosto trazite oprostaj. Ono sto treba da znate jeste da nema nimalo sumnje da vam sledi period tokom kojeg cete moci da kazete da imate priliku da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Da resite svoje probleme.

Tokom naredna tri meseca vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo i znajte da ce karma svakako da uradi svoje. Vi ste onaj znak koji je pokusavao da usreci druge i sada je konacno doslo vreme da i vi sami budete srecni.

Osim sto je vrlo moguce da ce vam se javiti neko iz proslosti, i sto ta osoba zeli sa vama da nastavi tamo gde je stao. Da li ce doci do toga, to vi znate.

Ako ste sada u vezi, imajte na umu da je vrlo moguce da ce doci do toga da vas voljena osoba zaprosi. Da li ste spremni za zajednicki zivot, da li je to ono sto zelite, da li o tome mastate… To samo vi znate.

No, jasno je da ce naredna tri meseca doneti velika iznenadjenja, i treba da znate da je mnogo toga sada na vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Naredna tri meseca ce biti kao neka vrsta nagrade od strane karme za vas. Dugo ste se borili i patili, i nema nimalo sumnje da je ovo period kada ce i vama konacno krenuti na bolje.

Ako ste slobodni, ako imate osecaj da vam sada nista ne ide od ruke, a zeljni ste ljubavi… Polako. Znajte da naredna tri meseca donose promene. Da ce ovo biti period tokom kojeg ce vam krenuti i na polju emocija. Nije nemoguce ni da ce uslediti ljubav na prvi pogled. Mozda ce doci do toga da se ta osoba, koja ce doci u vas zivot, bude znatno mladja ili starija od vas. No, treba da znate da za emocije ne postoje prepreke, i da su godine samo broj. Mislite o tome.

Ako ste sada u vezi, vrlo je moguce da ce naredna tri meseca doneti mogucnost zajednickog zivota. Samo vi znate da li je to ono sto zelite. No, ako volite iskreno kako ste i voljeni onda znajte da samo treba da pustite da vas vodi vase srce.

Sto se tice finansija, jasno je da cete mnogo raditi, ali nema nimalo sumnje da ce vam se rad i trud i isplatiti. Ovo je savrsen period za promenu radnog mesta, no, i za zapocinjanje novog posla, privatnog, ako je to ono o cemu sada razmisljate.

Stranice: 1 2