Ovan,Bik,Blizanci:Horoskop za april,maj i jun!

Ovan,Bik,Blizanci:Horoskop za april,maj i jun!

2024-04-08 Off By Admin

Dragi nasi,pred vama je horoskop za ostatak aprila, za ceo maj, i za ceo mesec jun. Istina o svemu sto moze da usledi.

 

 OVAN

Tri meseca koja su pred nama ce doneti priliku da vam se ostvare neke zelje. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Znak ste koji je spreman na sve, znak koji ima divnu dusu, veliko srce, znak koji je borac, jak, snazan, poseban sam po sebi. Dakle bice ovo dani tokom kojih cete moci da kazete da su se vase zelje neocekivano ostvarile. Pre svega ce doci do toga da vam se u zivot vrati jedna osoba iz proslosti. Vi ste osoba koja je na sve nacine pokusavala da krene dalje i da je zaboravi, ali vam je oduvek bila i ostala vazna i draga. I jasno vam je da je vasa sreca pored nje.

U toku tri meseca koja su sada pred nama, doci ce do toga da vam se ta osoba ponovo javi. Ili, desice se vas susret, za koji cete vi misliti da je slucajan, ali nece biti. Sudbina je odavno sve uredila i vama sa tom osobom sledi sansa da nastavite tamo gde ste stali, ako je to ono sto zelite.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mnogi pripadnici vaseg znaka ce biti prosto beskrajno srecni kada saznaju da ih osoba voli i dalje. Ali, bice i onih koji ce odluciti da krenu dalje, da prosto ono sto je u proslosti tamo i ostave.

U tom slucaju, znajte da su velike sanse da ce u vas zivot uci neko ko ce vas voleti iskreno, i ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokazuje iz dana u dan. Naravno da ce trebati vremena da se desi vase poznanstvo, kamoli vasa ljubav, ali polako. Sve ce doci na svoje i jasno je da vam srece na polju emocija nece faliti.

Ako ste sada u vezi, tri naredna meseca mogu da donesu prosidbu, zajednicki zivot, ostvarenje vase velike ljubavne  zelje.  Mozda cete konacno uspeti u onome sto ste zamislili i dobiti dokaz emocija koji ste tako dugo cekali. Konacno je kraj vasim suzama i bolu, i konacno cete uspeti u svojim planovima. I bio je red da se vas zivot sredi, i da dobijete onu zivotnu nagradu i srecu o kojoj ste dugo mastali. No, svakako, i koju ste zasluzili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2