Vaga i Ovan:Pustice vas da misle da vam veruju,a znace za svaku laz!

Vaga i Ovan:Pustice vas da misle da vam veruju,a znace za svaku laz!

2024-04-07 Off By Admin

 VAGA

Znate da je vaga najlepsi znak zodijaka. Da je ovo znak koji se razlikuje od svih.

Ono sto je vazno da znate jeste da je vaga neko ko ce umeti da bude cist dokaz ljubavi. Niko ne ume da voli kao ona, ali niko ne ume ni kao onda se preda, da se posveti, da bude andjeo cuvar i prijatelj. Vaga je osoba koja tacno zna sta je ono sto zeli. Pustice vas da mislite da mozete sa njom kako hocete kako bi videla koliko daleko ste spremni da idete. Ona je dobar covek ali ne i naivna budala sa kojom ce bilo ko moci kako hoce.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je neko ko ume da voli, ovo je neko ko ume da se preda i da se posveti u potpunosti onima koje voli. Prava je sreca znati da postoje osobe koje su kao ovaj znak zodijaka.

Ona ima moc da shvati ko je laze. Zato, ovo je znak kojeg niko ne moze da slaze, znak koji je spreman da istraje ma koliko da mu bilo tesko. Dace vam svoju dusu, svoje srce, ucinice sve sto moze. I moramo da kazemo da je ovo neko ko ce naci nacina da istraje u svemu sto naumi, ali i ko dobro zna kada je vreme da se okrene i ode. Moze da voli najvise na svetu, ali nikada ne ostaje tamo gde joj nije lepo.

Stranice: 1 2