Vaga i Ovan:Pustice vas da misle da vam veruju,a znace za svaku laz!

Vaga i Ovan:Pustice vas da misle da vam veruju,a znace za svaku laz!

2024-04-07 Off By Admin

Postoji jedna velika istina kada je rec o vagama i ovnu. To je da su ovi zodijaci jako pametni, iako deluju naivno.

 

OVAN

Znak koji itekako ume da tera po svome. Pustice vas da ga lazete, da mu pricate bajke, da mu obecavate cudo… Jer, ovo je neko ko je vremenom naucio mnogo toga i ko odlicno zna sta je ono sto zeli i ko ume da se bori za ono do cega mu je stalo.

Ovo je znak koji je prosao sve sto je zeleo proci, ali i znak koji je vremenom naucio mnogo toga. U skladu sa tim, ovo nije znak koji ce nekome dozvoliti da se igra sa njim. Neko ko ce biti spreman da istraje u svemu sto naumi… Pustice vas da mislite da je naivan, ali nije. Ovo je neko ko ce umeti da spozna sta je to prava ljubav pre nego bilo ko drugi. Znak je koji ume da tera po svome ali to nikako ne znaci da je los covek. Nije. Samo je neko ko ne dopusta da se neko igra sa njim i da mu neko obecava jedno, dok radi drugo. Vazno je da kazemo da je ovan neko ko ume i zna da se snadje u mnogo situacija. On je dobar covek ali nije naivan. Sve dok su drugi dobri prema njemu, on ce biti jos bolji. Ali bas nikada nece dozvoliti da mu neko prica kako ce ziveti i kako ce se ponasati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

U stanju je da predje preko najvece lazi, da oprosti neoprostivo, a da mu onda pukne film i da vam okrene ledja. Za sva vremena. On je dobar covek, ali nije naivan, iako ponekad namerno pusti da verujete u to. Bas zato sto ne dozvoljava da se neko igra sa njegovim zlatnim srcem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2