Tokom sedmice od 8. do 15.aprila:Bivse ljubavi i ludi susreti slede!

Tokom sedmice od 8. do 15.aprila:Bivse ljubavi i ludi susreti slede!

2024-04-07 Off By Admin

VAGA

Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. To je poruka koju sada imamo za vas. Postoji neko ko je spreman da ceka da vi budete spremni za novu ljubav. Ostalo je na vama ali nemojte davati laznu nadu jer se moze desiti da se razocarate. Mislite o tome.

 

SKORPIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ovo biti dani za velike stvari. Da je doslo vreme da vam se okrene kolo srece. Bitno je da imate na umu da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Vase licno rame za plakanje…

 

STRELAC

Prestanite vec jednom da ocekujete cudo. Da neki ljudi shvate koliko vi vredite. Vi ste osoba koja moze mnogo toga i koja se razlikuje od svih. Sada vam slede dani tokom kojih  cete uspeti u tome da dobijete ono sto zelite. Ostalo je samo na vama.

 

JARAC

Nemojte ocekivati cudo. Bice ovo dani tokom kojih vam dolaze bolji dani, ali imajte na umu da sve mora da ide polako. Doslo je vreme da smanjite ocekivanja. Mislite o tome i fokusirajte se na ono do cega vam je stalo. Ovo je period za promene.

 

VODOLIJA

Bice ovo dani za promene. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Bice ovo trenuci tokom kojih cete konacno moci da kazete da ste srecni i da je sve doslo na svoje. Bice ovo jako zanimljiv period, ostalo je do vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Nemojte zaboraviti da vas voli jedan ovan. Da je odan i iskren i da vas voli kao niko na svetu. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami, i bez ljubavi, ali tokom ove sedmice slede lepa iznenadjenja.

Stranice: 1 2