Danas je Mlad Mesec u Ovnu i slede predivni trenuci na ljubavnom planu!

Danas je Mlad Mesec u Ovnu i slede predivni trenuci na ljubavnom planu!

2024-04-07 Off By Admin

VAGA

Morate ici  napred i pokazati da ste svesni da neke odluke morate doneti. Ako ste bezali do sada i odugovlacili, od sada necete moci. Vreme je da budete spremni na zrele i mudre odluke.

 

SKORPIJA

Vreme je da se izjasnite i da konacno pokazete osecanja. Vase srce voli  i vreme je da budete otvorenog srca. Zato pokazite osecanja i nemojte da jednoga strelca da drzite u neizvesnosti. Pa znate da je sve bolje od cekanja i neizvesnosti.

 

STRELAC

Vreme je da udjete u novu emotivnu vezu i to ce za vas biti neko poseban. Bice to jedna skorpija koja vas je drzala u neizvesnosti. Sada cete znati da je to ljubav vaseg zivota. Mlad Mesec vas vodi ka novoj i obostranoj ljubavi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Cekajte da vas neke stvari uvere u zelje vaseg srca. Vreme je da budete  spremni da samo budete iskreni i otvoreni. Konacno ce vasa osecanja naci put do srca kojem ste neko poseban.Tako vas Mlad Mesec  vodi u predivne trenutke koji slede.

 

VODOLIJA

Uprkos vasoj zelji da osvojite jednog ovna, ne ide vam. Zelite da mu date svoje srce i sve biste ucinili za njega. Ovo nisu vasi dani i vreme je da znate da vam ne vredi da se trudite. Zaljubljen je u drugu osobu i ne zeli da vam daje laznu nadu.

 

RIBE

Niste spremni da se vodite novim koracima i vreme je da malo pauzirate. Nije vam nista ni hitno, ali biste voleli da uhvatite neki pravac. Neko vas posmatra, ali vi nikako da se upitate zasto. Niste valda slepi kod ociju da ne vidite da vas neko tajno voli. Okrenite se srcu i ono neka vas vodi, ako vi ne znate put.

Stranice: 1 2