Odluka koja ce zaboleti:Srce ce uciniti pogresan potez-ovaj znak ce patiti kao nikada!

Odluka koja ce zaboleti:Srce ce uciniti pogresan potez-ovaj znak ce patiti kao nikada!

2024-04-05 0 By Admin

VAGA

Mozda je pravo vreme da zberete i misli svoje i osecanja srca.Neka se zna sta je ono cemu tezite i sta je ono sto vas napred vodi. Vreme je da naucite da cenite  ono sto imate, umesto sto se stalno zalite. A pritom ne znate ni sta osecate, niti sta zelite.

 

SKORPIJA

Jedan vas stelac stalno gleda, a vi ga ignorisete. Da se vise ne ponizava, resice da ovih dana bude direktan. Ucinice pogresan potez srca i reci vam otvoreno da vas voli. Na zalost, priznacete da vi volite drugoga i te reci ce slomiti njegovo srce.

 

STRELAC

Kucnuce uskoro sati koji ce vas upozoriti da morate reci jednoj osobi da je volite.  Mada to cinite tajno i odavno, sada ce vas njen odgovor srozati na dno. Dok vi sledite  samo nju, ona sledi drugoga i ljubav zeli samo sa njim. Shvaticete da  ce vam njeno posteno priznanje slomiti srce!

 

JARAC

Vase emotivno polje jako trpi i vreme je za velike odluke. Pred vama je velika odluka koju morate doneti, ma kako se odrazila kasnije. Makar povukli i pogresan potez, bolje je da se zna na cemu ste i sta vam je ciniti. Najgore je kad se lazno nadate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Suvise ste bliski sa nekim osobama, a na neke ste jako bolecivi. Bice da se radi o jednoj skorpiji i biku koji maksimalno koriste vasu bolecivost. Inace se ponasaju kao rivali, pa cesto zapadate u krizu izmedju njih dvoje. Uskoro imate istu situaciju.

 

RIBE

Sreca je vasa da ste jaki i snazni kao licnost.Inace ne biste mogli podneti neke situacije u kojima cete se naci uskoro. Vreme je da pokazete kao da ste nesalomivi. Neko jedva ceka da vas vidi slomljene, a vi to nemojte dozvoliti. Makar glumili, i plakali u sebi,ne dajte toj osobi  da oseti vas poraz.

Stranice: 1 2