Do kraja proleca nastupa period magije:Savrseni dani svakom zodijaku da nadje svoju srodnu dusu!

Do kraja proleca nastupa period magije:Savrseni dani svakom zodijaku da nadje svoju srodnu dusu!

2024-04-05 Off By Admin

VAGA

Ako ste i vagali svoja osecanja do sada, od sada cete ih biti svesni. Ovo je period magije i vreme je da  da iskoristite svoje sanse. Tacno cete znati sta zelite i koga volite. Samo jedan pogled ce vas uveriti da ste sreli svoju srodnu dusu.

 

SKORPIJA

Niste ni mislili da ce vam se desiti iznenadna ljubav. Od vas se ceka da cinite sve da zadrzite tok osecanja. Vasa sreca je da cete se zaljubiti i da cete zavoleti iznenada za samo jedan jedini trenutak.

 

STRELAC

Mnogo cete raditi i mnogo se truditi da ostanete istrajni u svome poslu.  Mada ce vase obaveze da idu kako treba, vreme je da se okrenete i svome zivotu. Jedan saradnik ce da vas osvoji na jedan jedini pogled.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Niste voljni da verujete svome srcu, niti svojim ocima. Jedan fatalni susret ce vas odvesti pravo susretu sa srodnom dusom. I posto je ovo period magije, magija ce biti u vasim srcima. Uskoro i srecni i zaljubljeni.

 

VODOLIJA

Idete malo napred i malo nazad, pa se tako vrtite u krug. Vas zivot nece biti tako zanimljiv, kako ste mislili da ce biti. Vreme je da postanete mnogo sabraniji i da verujete u nove dane. Nikad se ne zna sta vam oni donose, mozda bas srodnu dusu.

 

RIBE

Vase misli vas vode i vreme je da se promene neke okolnosti. Osim sto cete se truditi da ispratite svoje misli i poslozite stvari, morate prihvatiti cinjenice. Ucinite sve da tacno znate sta hocete i sta zelite. Ovo je sjajan period i iskoristite svaki lep momenat za sebe. Do kraja proleca se menja mnogo toga.

Stranice: 1 2