Do kraja proleca nastupa period magije:Savrseni dani svakom zodijaku da nadje svoju srodnu dusu!

Do kraja proleca nastupa period magije:Savrseni dani svakom zodijaku da nadje svoju srodnu dusu!

2024-04-05 Off By Admin

Do kraja proleca je magican period da svako nadje svoju srodnu dusu!

OVAN

Do kraja proleca slede iznenadjenja. Samo da znate da je ovo period magije i da mozete ono sto zelite. Za sada se ne zalite, mada uvek moze biti bolje. Iskoristite ovaj period za emocije i neka vam se srce sredi sto se tice vasih zelja i srodne duse.

 

BIK

Tacno znate sta vam je ciniti i sta je ono sto biste mogli. Vase srce sanjari da nadje srodnu dusu i imate sanse. Da hocete priznati sebi, vi ste je vec sreli jednom skorom prilikom i prepoznali. Niste samo iskoristili svcoju sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

U vasem slucaju, vasa srodna dusa ce biti jedan rak. Cak i da ste mislili da je tako nesto nemoguce, uvericete se u suprotno. Ovo je period magije i prepoustite se vremenu.

 

RAK

Vasa okolina vas posmatra i jasno je svima da se zaljubljujete. Od vas se ceka da pokazete da ste zaljubljeni i da ne skrivate osecanja. Idite napred i krenite ka svojoj  srodnoj dusi koja vam se smesi.

 

LAV

Mozda ste se malo razocarali u jednu osobi i vreme je da ucinite distancu. Od vas se ceka da jedno vreme dobro razmislite sta cete dalje. Mozda sadasnje razocarenje upravo bude povod za novu  ljubav.

 

DEVICA

Bili ste na putu da se usmerite ka onoj koja vam se dopala, ali vas je neko preduhitrio. Imate mnogo obaveza pa trcite za njima. Mozda vas neke zakasnjele emocije upravo stignu. Iskoristite ih.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2