Sreda,cetvrtak i petak:Vreme je da se jednom znaku desi pravo cudo!

Sreda,cetvrtak i petak:Vreme je da se jednom znaku desi pravo cudo!

2024-04-02 Off By Admin

 VAGA

Evo prilike da shvatite sta je ono sto zelite. Ucinite onako kako nalaze glas vaseg srca. Jasno je da nema sumnje da ce neko od vas uspeti da dobije ono sto je zeleo. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu, a ostalo je na vama.

 

SKORPIJA

Moramo da kazemo da je vazno da znate sta je ono sto zelite. Bice ovo sjajni dani za vas. Tri dana koja su pred nama su ujedno vreme da se neke vase zelje ostvare. Svakako da postoji neko ko je spreman da se bori za vas.

 

 STRELAC

Ovo je period za ljubav. Doci ce do toga da se u vas zivot useli neko jako vredan i neko ko ce umeti da vas voli iznad svega.Ljubav vam kuca na vrata i cini se da ce vase zelje biti ostvarene u danima pred nama.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme za iznenadjenja. Neko je spreman da se bori za vas. Sve ostalo je na vama, a nema sumnje da cete moci da kazete da ste dobili onon sto zelite. Ovo je period tokom kojeg cete uspeti u svemu sto naumite.

 

VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam je jako vazno. Ono sto vam je jako vazno jeste da nema sumnje da cete moci da kazete da ste srecni. Ovo je period tokom kojeg cete uspeti u svojim namerama. Bilo je i vreme da konacno budete srecni.

 

RIBE

Nemojte ocekivati cudo. Nemojte zaboraviti da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Dakle ovo moze da bude vas srecan period. Bilo je i vreme da vase zelje postanu stvarnost. Sledi vam jedno veliko pomirenje.

Stranice: 1 2